Скільки грошей витрачають підлеглі Шевченка за кордоном: відомий розмір добових, які отримують чиновники УАФ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1850
0 голосів
Скільки грошей витрачають підлеглі Шевченка за кордоном: відомий розмір добових, які отримують чиновники УАФ
Будинок футболу. Фото: УАФ
Журналіст Ігор Циганик назвав розмір закордонних добових для працівників УАФ, які є більшими, ніж мінімальна заробітна плата в Україні.

Працівники Української асоціації футболу отримують за одну добу перебування за кордоном по 235 євро на свої витрати:

«Відкрию секрет – знаєте, скільки один день добових для топменеджерів, зокрема і генеральних секретарів, і віцепрезидентів, за кордоном виписали собі керівники, які зараз роздають інтерв'ю? Я поки ще жодного інтерв'ю не побачив Андрія Шевченка, зате всі решта роздають інтерв'ю направо і наліво і розказують, які вони класні та хороші.

Так от я вам хочу сказати – один день перебування за кордоном чиновника УАФ становить 235 євро, мені здається. Це понад дев'ять тисяч гривень. Це добові. Добові. Це не зарплата, це добові. Вона більша, ніж мінімальна зарплата в Україні», – сказав Ігор Циганик під час свого YouTube-шоу.

Раніше Ігор Циганик назвав зарплатню, яку отримують в УАФ за президентства Андрія Шевченка.

  • Андрій Шевченко став головою Української асоціації футболу на початку 2024 року, замінивши на цій посаді Андрія Павелка.
  • Колишній президент організації Андрій Павелко, як і ексгенсек Юрій Запісоцький, перебувають під слідством за розкрадання коштів.