Багатостраждальний стадіон Миная: в УАФ розповіли, чи отримає арена право на проведення матчів УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
300
0 голосів
Багатостраждальний стадіон Миная: в УАФ розповіли, чи отримає арена право на проведення матчів УПЛ
Минай-Арена. Фото: Google
Генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко розповів про те, що стадіон Миная може не пройти атестацію на наступний сезон УПЛ через відсутність освітлення.

Матч 16-го туру УПЛ Минай – Динамо спершу було призупинено через повітряну тривогу, а згодом перенесено, бо на стадіоні відсутнє штучне освітлення. В результаті поєдинок зіграли у Києві.

Генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко заявив, що арена Миная може не пройти атестацію на наступний сезон УПЛ через відсутність освітлення:

«Коли наша команда зайшла до керівництва, потрібно було цю історію вирішувати. Це було непросте рішення, що чемпіонат треба догравати в тому форматі, в якому ми розпочали. Тому ми дозволили використання даного стадіону до кінця сезону.

Але на наступний сезон є загальні правила проведення атестації. Я припускаю, що цей стадіон не зможе отримати право проведення матчів УПЛ, враховуючи відсутність освітлення. Або вони приведуть це до ладу», – сказав Грищенко в інтерв'ю для Tribuna.

  • Наразі Минай посідає 15-е місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 25 балів.
  • В останньому турі чемпіонату закарпатський клуб 25 травня зіграє на виїзді проти Кривбасу. Старт гри заплановано на 15:30.