«Це вже не той Шахтар, який грав проти нас у 2009 році»: екстренер Ворскли зробив прогноз на фінал Кубку України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
85
1 голос
«Це вже не той Шахтар, який грав проти нас у 2009 році»: екстренер Ворскли зробив прогноз на фінал Кубку України
Микола Павлов. Фото: Google
Напередодні фіналу Кубка України Ворскла – Шахтар колишній тренер полтавського клубу Микола Павлов поділився очікуваннями від фінального поєдинку.

15 травня о 18:00 відбудеться фінальний поєдинок Кубку України між донецьким Шахтарем та полтавською Ворсклою. Гра пройде у Рівному на стадіоні «Авангард».

Колишній тренер полтавського клубу Микола Павлов ексклюзивно для «УФ» поділився очікуваннями від фіналу:

«Якщо суперник вигравав перед нашою зустріччю, то мені проти нього було легше грати. Шахтар перед матчем із нами переміг у Кубку УЄФА, а на нас не налаштувався. Зараз Шахтар став чемпіоном України і може теж десь розслабитися. У донецькій команді грають молоді хлопці. Я не знаю, як їх налаштовує головний тренер.

Це не той Шахтар, який грав проти нас у 2009 році, але й Ворскла не та. Там зараз немає таких досвідчених хлопців, як Даллку, Краснопьоров, Єсін. Але на один матч можна налаштуватися. Я хочу, щоб основний час закінчився внічию, а по пенальті виграла Ворскла».

Нагадаємо, що у фіналі національного кубку в сезоні 2008/09 полтавський клуб обіграв Шахтар із мінімальним рахунком 1:0.

  • Востаннє повноцінний розіграш Кубку України відбувся у сезоні 2020/21, в якому тріумфувало київське Динамо.
  • Через початок повномасштабної війни розіграш 2021/22 був припинений, а 2022/23 – не проводився.
  • Лідерами за кількістю виграних Кубків України є київське Динамо та донецький Шахтар, які по 13 разів вигравали трофей.