«Цього року вони були сильнішими»: колишній тренер Динамо розповів, хто заслужив чемпіонство у нинішньому сезоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
120
1 голос
«Цього року вони були сильнішими»: колишній тренер Динамо розповів, хто заслужив чемпіонство у нинішньому сезоні
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній головний тренер та футболіст київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, чи заслужив донецький Шахтар на чемпіонство у нинішньому сезоні УПЛ.

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич ексклюзивно для «УФ» поділився думками про чемпіонство донецького Шахтаря у нинішньому сезоні УПЛ:

«До цього матчу обидві команди підійшли в дуже хорошому стані – і за набором очок, і за грою. Якщо Шахтар любить атакувати позиційно, то Динамо дуже добре використовує простір і вибігає у швидкі атаки. Цього року Шахтар був сильнішим. Вони більш рівно пройшли чемпіонат і були стабільнішими протягом усього сезону.

Динамо в першому колі за Луческу втратило впевненість і агресивність. Але з приходом Шовковського, після зимових зборів, кияни нагадали мені команду Лобановського наших часів – це швидкі переходи з оборони в атаку, фрагментарний пресинг у потрібні моменти, ігрова дисципліна».

  • Шахтар набрав 70 очок та гарантував собі перше місце за підсумками сезону. Динамо перебуває на другій позиції в турнірній таблиці з 63 балами.
  • 15 травня Шахтар зіграє свій наступний матч. Донецький клуб зустрінеться із Ворсклою у фіналі Кубка України (19:00).
  • В УПЛ донеччани зіграють 19 травня проти Дніпра-1. Динамо того ж дня поміряється силами з Кривбасом. Старт обох матчів заплановано на 15:30.