Чорноморець практично відправив Металіст 1925 у Першу лігу: одесити перервали серію із п'яти поразок поспіль

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
220
1 голос
Чорноморець практично відправив Металіст 1925 у Першу лігу: одесити перервали серію із п'яти поразок поспіль
Гравці одеського клубу. Фото: Чорноморець
У матчі 28-го туру чемпіонату України одеський Чорноморець приймав у домашньому поєдинку харківський Металіст 1925. Поєдинок завершився перемогою господарів.

Сьогодні, 12 травня, відбувся матч 28-го туру УПЛ. Чорноморець у домашньому поєдинку здобув впевнену перемогу над Металістом 1925.

Перший тайм розпочався із зустрічних атак кожної з команд. Невідомо, якби склалася доля поєдинку, якби не червона карточка Безуглого, який залишив харків'ян у меншості.

Після епізоду із вилученням Чорноморець став домінувати на футбольному полі, створюючи моменти біля воріт гостей. Однак відзначитися вдалося лише під кінець тайму – Васильєв відкрив рахунок, скориставшись хаосом в штрафному майданчику.

У другому таймі одеський клуб продовжував створювати моменти біля воріт своїх суперників та зумів довести рахунок до розгромного. Спочатку на 52-й хвилині Штогрин, а потім і Бойчук на 59-й замкнули простріли з правого флангу.

ВІДЕО ГОЛІВ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ У НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ

Завдяки перемозі Чорноморець перервав серію із поразок, яка тривала п'ять матчів, а Металіст 1925 втратив шанси піднятися на 12-у позицію і тепер або вилетить напряму або гратиме в матчах на вибуванні із командою Першої ліги.

Чемпіонат України. 28-й тур

Чорноморець – Металіст 1925 – 3:0

Голи: Васильєв, 45, Штогрин, 52, Бойчук, 59

12 травня. 15:30. Одеса. Стадіон «Чорноморець»

  • Поразка залишила Металіст 1925 на останньому, 16-му, місці в турнірній таблиці з 22 очками в активі. У Чорноморця наразі 32 бали та сьоме місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України харківський клуб зіграє у домашньому поєдинку проти Полісся. Гру заплановано на 19 травня. Початок о 15:30.
  • У той же день та час одесити зіграють на виїзді проти львівського Руху.