Конфлікт Мілевського і Алієва: Леоненко обрав сторону і заявив, хто повинен зробити перший крок до примирення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1393
3 голоси
Конфлікт Мілевського і Алієва: Леоненко обрав сторону і заявив, хто повинен зробити перший крок до примирення
Олександр Алієв та Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко певен, що в конфлікті між Артемом Мілевським та Олександром Алієвим винен перший, бо соромиться визнавати назагал, що мав алкогольну залежність.

Віктор Леоненко вставив свої п’ять копійок у конфлікт Мілевський – Алієв. Колишній телевізійний експерт прийняв сторону Олександра. І ось чому.

«Звичайно, на боці мого друга Алієва. Я не розумію, чому Артем на нього образився. Навіть голуби знали, що Мілевський пив. Тим більше, Хацкевич раніше сказав, що побачив Артема на прощальному матчі Селезньова, і він був схожий на істоту. 

До того ж сам Мілевський неодноразово публікував фото і відео, де було видно його стан. Які можуть бути претензії до Алієва?». 

Зважаючи на вищенаведені аргументи, Леоненко вважає, що перший крок до примирення має зробити Мілевський.

«Артем має просто вибачитися, але все залежить від того, наскільки буде впертим мій друг [Алієв] – пробачить він чи ні», –  розповів Леоненко в інтерв'ю Sport-express.ua.

Конфлікт між Мілевським та Алієвим спалахнув після того, як Артем в одному з інтерв'ю звинуватив Олександра, що той, не порадившись з ним, виніс на люди його особисту проблему – жорстку алкогольну залежність.

  • Артем Мілевський за час професійної кар'єри грав за Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.