«Важко зараз лише хлопцям на передовій»: Вернидуб розкритикував футболістів, що скаржаться на спеку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
340
0 голосів
«Важко зараз лише хлопцям на передовій»: Вернидуб розкритикував футболістів, що скаржаться на спеку
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував скарги футболістів на спекотну погоду, згадавши про Збройні Сили України.

Нещодавно захисник Шахтаря Валерій Бондар поскаржився на організацію матчів УПЛ, зокрема на те, що футболісти змушені грати матчі у спеку.

Після поєдинку із Дніпром-1 (0:1) наставник Кривбасу Юрій Вернидуб розповів, чи могла спекотна погода вплинути на результат:

«Знаєте, я коли чую, що футболісти скаржаться на спеку… Важко зараз хлопцям на передовій. Там спека і не тільки. І саме завдяки нашим воїнам у нас є можливість проводити чемпіонат, мені працювати як тренеру, а спортсменам грати. Можливо, нам сьогодні було незвично грати о першій годині дня. Ще раз повторюся, що нам гріх жалітися.

Зараз дуже складна ситуація на фронті. Я спілкуюся з багатьма військовими, в тому числі з тими побратимами, з якими служив на початку повномасштабного вторгнення. Але все одно я вірю, що все має завершитися нашою перемогою. Тому тримаємось і віримо в ЗСУ», – заявив тренер в коментарі для клубної пресслужби.

  • Поразка залишила Кривбас на третьому місці в турнірній таблиці з 54 очками в активі.
  • 12 травня криворізький клуб проведе домашній поєдинок проти Полісся. Старт гри заплановано на 18:00.