Оновлена УАФ отримає першого іноземця на керівній посаді: хто очолить маркетинговий відділ організації

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
238
0 голосів
Оновлена УАФ отримає першого іноземця на керівній посаді: хто очолить маркетинговий відділ організації
Будинок футболу. Фото: УАФ
Українська асоціація футбол отримає нового генерального директора маркетингового відділу. Артемійс Рябовс стане першим іноземцем на керівній посаді в оновленій організації.

Компанія «УАФ Маркетинг» отримає нового генерального директора. У Романа Волинця, який нині працює на цій посаді, сьогодні останній робочий день.

Завтра, 1 травня, посаду обійме Артемійс Рябовс, повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

Зазначається, що новий очільник маркетингового відділу УАФ є громадянином Латвії, який останніми роками проживав у Лондоні.

Артемійс Рябовс раніше працював в структурі Арсеналу, а до цього будував карʼєру у Манчестер Сіті.

Зазначається, що в оновленій УАФ латвієць стане першим іноземцем на керівній посаді. Нещодавно він увійшов до комітету з розвитку футболу, як заступник голови.

  • Раніше стало відомо, що Андрій Шевченко підписав трудовий договір з УАФ.
  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.
  • Нещодавно в УАФ прийняли рішення відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА та таким чином позбавити Павелка членства у Виконкомі Союзу.