Шевченко зустрівся з міністром молоді та спорту України: що обговорювали очільники відомств

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
198
0 голосів
Шевченко зустрівся з міністром молоді та спорту України: що обговорювали очільники відомств
Андрій Шевченко та Матвій Бідний. Фото: Google
В Міністерстві молоді та спорту України відбулася робоча зустріч, в якій узяли участь очільник відомства Матвій Бідний та президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко.

Очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний та президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко взяли участь в робочій зустрічі.

Під час розмови учасники обговорили розвиток футболу в Україні та підписали документи, які допоможуть зробити спорт масовішим та чеснішим.

Очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний та президент УАФ Андрій Шевченко підписали договір про співпрацю між УАФ та Мінмолодьспортом, а також ⁠меморандум про співпрацю та обмін інформацією між організаціями.

УАФ зазначає, що під час підписання документів учасники зустрічі акцентували увагу на співпраці в межах платформи доброчесності. Ця ініціатива допоможе забезпечити чесність у спорті та запобігти маніпуляціям.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.