«Ми намагаємося грати, як команда Реброва»: Михайленко розповів про стиль гри збірної України U-19

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
62
0 голосів
«Ми намагаємося грати, як команда Реброва»: Михайленко розповів про стиль гри збірної України U-19
Дмитро Михайленко. Фото: Google
Головний тренер України U-19 Дмитро Михайленко розповів, що намагається ставити юнацькій збірній такий же футбол, у який грає головна команда країни.

Головний тренер юнацької України U-19 Дмитро Михайленко розповів, який футбол хоче бачити у виконанні своєї команди:

«Перш за все я хочу підкреслити: ми все робимо для того, щоб наші гравці долучилися до лав першої національної команди. Ми намагаємося грати в сучасний футбол – такий, як грає національна команда. Націлюємо гравців перш за все не хвилюватися та не боятися робити помилки. Це грати з позиції сили, навіть якщо ми граємо проти дуже гарного противника.

Грати в пас, від своїх воріт виходити через умовні комбінації, створювати більшість, грати між лініями, багато загрожувати воротам. І якщо противник володіє м'ячем, то бути активним, не боятися пресингувати його якомога вище», – сказав Михайленко в коментарі для пресслужби УАФ.

Нагадаємо, що турнір пройде з 15 по 28 липня. Перші два місця квартету проходять у півфінал змагання.

  • Чемпіонат Європи також є відбором на світову першість 2025 U-20, яка пройде в Чилі.
  • Від Європи на турнір поїдуть п'ять команд: усі півфіналісти Євро-2024 та переможець матчу за п’яте місце, який між собою проведуть треті місця груп.
  • Юнацька збірна України впевнено виграла квартет, де грала зі Швейцарією, Латвією та Північною Македонією, чим і забезпечила собі участь у груповій стадії Євро-2024.