«‎Зрозумійте мене правильно»: Вацко повідомив сумну новину для вболівальників, згадавши Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
167
1 голос
«‎Зрозумійте мене правильно»: Вацко повідомив сумну новину для вболівальників, згадавши Євро-2024
Віктор Вацко. Фото: Google
Журналіст-блогер та коментатор Віктор Вацко розповів, що він не працюватиме на трансляціях чемпіонату Європи 2024 року. В його послугах не зацікавлені бродкастери.

Віктор Вацко ще до оголошення трансляторами списка коментаторів, які працюватимуть на Євро-2024, розповів, що його прізвища в переліку не буде.

«Неймовірна кількість питань, чи буду я коментувати матчі Євро-2024. І в ютубі, і в інстаграмі, всюди, тому я не маю права проігнорувати. Але зрозумійте мене правильно, я і сказати багато стосовно цього не маю чого.

Я не буду коментувати матчі чемпіонату Європи 2024 року. Не буду. У мене не було жодної пропозиції щодо цього від жодного з бродкастерів, тому для мене ситуація дуже легка проста і невимушена – буду тренуватися», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

Зауважимо, що саме Вацка чимало вболівальників вважають одним з провідних  вітчизняних коментаторів, тому для багатьох вболівальників ця новина беззаперечно є сумною.

Саме Вацко став переможцем «Золотого мікрофону» України 2023 року за версією сайту «Український футбол».

Розклад матчів збірної України в групі Е

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)

Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.

  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.