Хацкевича сватають у європейський клуб: колишній тренер Динамо відреагував на інформацію та розповів про плани

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
239
1 голос
Хацкевича сватають у європейський клуб: колишній тренер Динамо відреагував на інформацію та розповів про плани
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич відреагував на чутки щодо можливого призначення у литовський Кауно Жальгіріс та поділився планами на майбутнє.

Сьогодні, 22 квітня, з’явилася новина, що Олександр Хацкевич близький до призначення на посаду головного тренера литовського Кауно Жальгіріс. 

Білоруський фахівець в ексклюзивному коментарі для «‎УФ» цю інформацію спростував та зазначив, що має справи у Польщі.

«Бачите, я вперше від вас про це чую. Поки немає про що розмовляти. Мені ще потрібно тут розібратися (у Польщі, – прим. «‎СЕ»). А потім вже далі думати‎».

Також екснаставник Динамо дав зрозуміти, що не проти повернення в Україну, але приймати рішення буде після завершення сезону.

«З УПЛ варіанти будуть. Надіюсь (сміється, – прим. «‎УФ»). Зараз у багатьох команд вирішальні моменти – хтось бореться за медалі, хтось за збереження прописки, а хтось досить спокійно себе почуває у середині турнірної таблиці. Тому хай чемпіонат закінчиться, і тоді буде видно, а на фінішній прямій не потрібно чутки розповсюджувати. Поки у мене є більш важливі справи‎», – сказав Хацкевич.

  • Останнім клубом, який очолював фахівець був польський Заглембє з Сосновця.
  • Хацкевич тренував київське Динамо з літа 2017 року по літо 2019 року та став володарем двох Суперкубків України.
  • Наставник також працював на чолі національної та молодіжної (U-18) збірних Білорусі, Вітебська, російського Ротора та кіпрської Карміотісси.
  • Кауно Жальгіріс після дев’яти турів посідає четверту сходинку в турнірній таблиці литовської А Ліги, маючи в активі 13 залікових балів.