Поєдинок між Дніпром-1 та Динамо: стало відомо, де відбудеться центральна гра 26-го туру УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
672
0 голосів
Поєдинок між Дніпром-1 та Динамо: стало відомо, де відбудеться центральна гра 26-го туру УПЛ
Динамо та Дніпро-1. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман прокоментував інформацію, що Динамо зверталося до них щодо перенесення матчу 26-го туру УПЛ з Дніпра в інше місто.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів, де відбудеться поєдинок команди проти Динамо в рамках 26-го туру УПЛ:

«Обговорення ні на якому етапі. Інформацію, що була пропозиція від Динамо, підтверджую. Вони посилаються на те, що у Києві менше тривог, футболісти почуватимуться у більшій безпеці. Але я вже десь казав, що нам тоді доведеться їхати у Львів та грати проти Шахтаря. Щоб був якийсь фейр-плей, щоб Дніпро-1 не виглядав якимось заангажованим клубом.

Футболісти налаштовані грати у Дніпрі. У них і від Шахтаря може бути якась зацікавленість. Це не вирішується на рівні гендиректорів чи комерційних директорів, а на рівні футболістів вирішується – можуть поступити від донецького клубу якісь фінансові пропозиції. Тому потрібно бути чесними», – заявив Фрідман в коментарі для Tribuna.

Зазначимо, що матч між Динамо та Дніпром-1 відбудеться 27 квітня о 13:00.

  • Динамо зіграло 24 поєдинки, набрало 54 очки і посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату з відставанням від Шахтаря, що лідирує, в один бал при одній грі в запасі у «гірників».
  • У Дніпра-1 45 набраних пунктів після 25 матчів, що дозволяє посідати четверту сходинку в УПЛ.