«Завжди особливий матч для мене»: Шевченко звернувся до гравців Мілана перед дербі з Інтером

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
285
0 голосів
«Завжди особливий матч для мене»: Шевченко звернувся до гравців Мілана перед дербі з Інтером
Андрій Шевченко. Фото: Google
22 квітня відбудеться поєдинок 33-го туру італійської Серії А між Інтером та Міланом – нинішній президент УАФ Андрій Шевченко звернувся до гравців «россонері» перед дербі.

Сьогодні, 22 квітня, о 21:45 відбудеться матч 33-го туру італійської Серії А між Інтером та Міланом, в якому «нерадзурі» можуть стати чемпіонами.

Перед міланським дербі до гравців «россонері» звернувся нинішній президент УАФ Андрій Шевченко:

«Міланське дербі – завжди особливий матч для мене. Стільки спогадів та емоцій на полі, які цього разу я переживу трохи більше здалеку, але завжди з тією ж пристрастю.

Удачі, хлопці! Зробіть все можливе для цих кольорів і цієї фантастичної фан-бази. І з належною повагою до суперників, з тією ж повагою, яку я завжди приносив», – написав Шевченко в Instagram.

  • Наразі Інтер посідає перше місце у турнірній таблиці з 83 очками в своєму активі. Мілан розташувався на другій позиції з 69 балами.
  • Щоб стати чемпіоном у міланському дербі «нерадзурі» необхідно буде здобути перемогу в грі з «россонері»
  • Андрій Шевченко виступав за Мілан з 1999 по 2006 рр., а також у сезоні 2008/2009. Загалом у складі італійського гранда він провів 322 матчі, в яких забив 175 голів.
  • Український форвард досі є найкращим бомбардиром в історії міланських дербі, маючи у своєму активі 14 голів у 22 зустрічах.
  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.