Маркевич прокоментував поразку Карпат в грі проти Інгульця: тренер розкритикував гравців львів'ян

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
330
0 голосів
Маркевич прокоментував поразку Карпат в грі проти Інгульця: тренер розкритикував гравців львів'ян
Мирон Маркевич. Фото: Карпати
Карпати вдома програли Інгульцю (1:2) в рамках п'ятого туру Першої ліги України – тренер львів'ян Мирон Маркевич прокоментував поразку своїх підопічних.

У центральному поєдинку Першої ліги в Групі підвищення у класі львівські Карпати у домашньому поєдинку поступилися Інгульцю (1:2).

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич прокоментував поразку своїх підопічних:

«Напевно, футболісти вже думають, що вони стали великими. Інгулець використав свій момент, зіграв досить непогано, при тому, що ми взагалі не грали. А суперник реалізував свою нагоду. Ми будемо зʼясовувати, тому що так не може бути. Нам ще грати друге коло, треба всіх гравців привести до ладу.

Ми дуже сильно налаштовували хлопців на цей матч, але… Ще й преса пише, що ми вже в УПЛ, тренери нас вітають – це безслідно не минає. Зараз треба дуже жорстко поставитися до наших майбутніх поєдинків. Треба виводити гравців з цього стану», – заявив Маркевич в коментарі для клубної пресслужби.

  • Карпати мають в активі 57 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі.
  • У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти СК Полтави. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок гри о 15:00.