«В Україні клубні пости читає 35 людей, з яких 28 – твої родичі»: президент Металіста 1925 – про систему Барселони

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
57
0 голосів
«В Україні клубні пости читає 35 людей, з яких 28 – твої родичі»: президент Металіста 1925 – про систему Барселони
Засновник WhiteBIT Володимир Носов. Фото: Металіст 1925
Президент харківського Металіста 1925 Володимир Носов розповів, що можна взяти у каталонської Барселони для розвитку українського футболу.

Президент харківського Металіста 1925 Володимир Носов є засновником та СЕО криптобіржі WhiteBIT. Компанія є офіційним партнером Барселони.

Володимир Носов розповів, що можна взяти у каталонського клубу для розвитку харків'ян та українського футболу в цілому:

«У них, можливо, є неправильні рішення, але є і система. Їхню структуру взяти можна, як приклад. Я бачу, як вони працюють із залученням партнерів, із побудовою маркетингу... Це дуже круто. У них наразі найбільше аудиторія в світі. Вони зробили машину із величезною кількістю вболівальників, аби залучати гроші, мотивувати футболістів.

Прикольно, коли після матчу твій пост дивиться два мільйони людей. У нас в українському футболі клубні пости читає 35 людей, з яких 28 – твої родичі. Спорт сьогодні – боротьба за аудиторію і Барселона в цій сфері є неймовірною», – заявив Носов в коментарі для «Трендець».

  • Металіст 1925 наразі перебуває на 15-й позиції у турнірній таблиці УПЛ, набравши 18 балів.
  • У наступному турі чемпіонату харківський клуб у формально домашньому поєдинку прийматиме Оболонь. Гра відбудеться 22 квітня о 15:30.