«Він усе поламав»: президент Металіста 1925 підбив підсумки перших місяців роботи Скрипника в клубі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
962
0 голосів
«Він усе поламав»: президент Металіста 1925 підбив підсумки перших місяців роботи Скрипника в клубі
Віктор Скрипник. Фото: Металіст 1925
Президент харківського Металіста 1925 Володимир Носов поділився думками про перші місяці роботи нового головного тренера команди Віктора Скрипника.

Володимир Носов, президент харківського Металіста 1925, розповів про враження від роботи Віктора Скрипника в якості головного тренера команди:

«Він поламав абсолютно всю гру, яка була до того. Я не назвав би те, що було до того, грою, але щось там якось було, всі звикли якось грати. Він усе поламав і зробив це абсолютно правильно. Тому що для того, щоб заходити в літнє трансферне вікно, щоб у наступному сезоні показувати якусь адекватну гру, треба вже сьогодні над нею працювати.

Які у нас варіанти? Прийти й почати грати по-новому та відбудовувати команду по факту з нуля чи прийти й дограти вже сезон якось там, і потім літнє трансферне вікно, і нам треба починати новий сезон. Що ми будемо робити?», – заявив Носов в коментарі для «Трендець».

  • Металіст 1925 наразі перебуває на 15-й позиції у турнірній таблиці УПЛ, набравши 18 балів.
  • У наступному турі чемпіонату харківський клуб у формально домашньому поєдинку прийматиме Оболонь. Гра відбудеться 22 квітня о 15:30.
  • Віктор Скрипник на чолі харків'ян провів сім поєдинків: три нічиї та чотири поразки.