«Рішення на 100% ще не прийняте»: Блізніченко прокоментував інформацію щодо возз'єднання із Віртом в Звягелі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
139
0 голосів
«Рішення на 100% ще не прийняте»: Блізніченко прокоментував інформацію щодо возз'єднання із Віртом в Звягелі
Андрій Блізніченко. Фото: Google
Колишній футболіст Вереса Андрій Блізніченко прокоментував інформацію щодо продовження кар'єри в друголіговому Звягелі, заявивши, що хотів би знову попрацювати з Юрієм Віртом.

Сьогодні зранку президент Звягеля із Другої ліги Дмитро Костюк ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував інформацію, що його клуб може очолити Юрій Вірт і разом з ним прийде півзахисник Андрій Близниченко.

Колишній футболіст Вереса ексклюзивно для «Українського футболу» прокоментував інформацію щодо продовження кар'єри в клубі із Житомирщини:

«Можу підтвердити, що розмова з Костюком відбулася, але рішення на 100% ще не прийняте. Я хотів би знову попрацювати з Юрієм Миколайовичем. Я б 100% до нього пішов. Ми з ним нещодавно говорили. Я поцікавився в нього, які в нього щодо його варіантів продовження кар'єри. Він нічого не відповів.

Я розумію, що зараз ніхто не буде мене брати, тому що всі команди укомплектовані, хоч я і вільний агент. Намагаюсь тримати себе в формі, бігаю в футбол. Хлопці пропонували на аматорах пограти в Дніпрі. Непоганий варіант».

  • За Верес Андрій провів 28 матчів, в яких забив шість м'ячів (три з пенальті) та віддав дві результативні передачі.
  • У нинішній кампанії Андрій Блізніченко провів за рівнян 11 матчів і відзначився лише одним голом.
  • Статистичний портал Transfermarkt оцінює вартість гравця в 200 тисяч євро.