«Радий представляти країну, тим більше в такий важкий час»: Кривцов розповів про виклик до збірної України

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
537
0 голосів
«Радий представляти країну, тим більше в такий важкий час»: Кривцов розповів про виклик до збірної України
Сергій Кривцов, фото: Google
Захисник Сергій Кривцов розповів про виклик до збірної України та поділився очікуваннями від матчів кваліфікації Євро-2024 проти Англії та Італії

Сергій Кривцов розповів про свій виклик до збірної України.

«Для мене кожен виклик до збірної – дуже велике щастя та велика відповідальність. Я завжди радий представляти свою країну, тим більше в такий важкий час. До того ж це дасть мені можливість побачити своїх друзів та товаришів, адже зараз ми дуже далеко одне від одного». 

Кривцов також поділився очікуваннями від матчів кваліфікації Євро-2024 проти Англії та Італії та поділився враженнями від роботи Сергія Реброва.

«Ми поки що не працювали довгий час, але всі знаємо Сергія Станіславовича як дуже сильного тренера, який досягає успіхів та результатів. Якщо ми хочемо досягати великих результатів, важливо якнайбільше грати з найсильнішими командами та здобувати результати в цих матчах», – сказав Кривцов в коментарі для УПЛ ТБ.

  • Наша збірна у вересні проведе два матчі – зі збірною Англії (9 вересня) та Італії (12 вересня).
  • Наразі Україна із шістьма очками посідає друге місце групи С у кваліфікації до Євро-2024. Лідирує в групі Англія, яка виграла всі чотири попередні гри.