«Заміна мала величезний вплив»: Артета розповів, навіщо випустив Зінченка після перерви в грі проти Баварії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
521
0 голосів
«Заміна мала величезний вплив»: Артета розповів, навіщо випустив Зінченка після перерви в грі проти Баварії
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета прокоментував своє рішення випустити Олександра Зінченка на поле після перерви в грі чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти Баварії.

Вчора, 9 квітня, на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Арсеналом та Баварією (2:2).

Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко розпочав матч на лаві запасних, проте після першого тайму він вийшов на поле, аби допомогти своїй команді.

Мікель Артета прокоментував заміни у грі проти Баварії:

«Заміни мали величезний вплив. Зінченка ми випустили одразу в перерві, щоб змінити кілька речей, а потім Троссарда та Жезуса, і Парті, оскільки гра стала трохи хаотично. Думаю, що виходи на заміну мали позитивний вплив, і те, як вони вийшли на поле, мова тіла, ставлення, ініціатива. Це відобразилося на команді.

Ми вчимось на своїх помилках, підтримуймо тих гравців, які були неймовірними, і це частина футболу. Я дуже пишаюся, зараз я відчуваю віру в те, що ми поїдемо до Мюнхена і матимемо шанс виграти. Ми будемо кращими в певних сферах», – сказав Артета на післяматчевій пресконференції.

  • Матч-відповідь у Мюнхені відбудеться 17 квітня. Початок заплановано на 22:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.