«Завжди спілкувався з футболістами»: Федецький – про призначення Друді в.о. спортдира Полісся

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
74
0 голосів
«Завжди спілкувався з футболістами»: Федецький – про призначення Друді в.о. спортдира Полісся
Даріо Друді. Фото: Google
Колишній захисник збірної України Артем Федецький прокоментував призначення Даріо Друді виконувачем обов’язків спортивного директора Полісся.

Виконувачем обов’язків спортивного директора Полісся став 36-річний Даріо Друді, який в Україні відомий роботою в Зірці та Карпатах.

Колишній захисник збірної України Артем Федецький ексклюзивно для «УФ» поділився спогадами про аргентинського фахівця, з яким працював у львівському клубі:

«Спочатку він був на посаді менеджера, а потім змінив Зайцева на тренерській посаді. Це щира і відкрита людина, професіонал, який завжди спілкувався з футболістами. Ми були як сім’я. Він працював у Карпатах в непростий час, коли нам був потрібен результат, і Друді намагався донести до гравців свою філософію. Мені з ним подобалося працювати.

Тренування були побудовані чітко, і кожен гравець розумів, чого від нього вимагає тренер. Особливо мені запам’яталися теоретичні заняття. Деякі тренери розтягують теорію на годину чи то й більше, але тільки не Друді. У нього теоретичні заняття тривали максимум десять хвилин, але все розбиралось чітко, ніякої води».

  • У 2016 році Даріо Друді працював в.о. головного тренера кропивницької Зірки.
  • З 2017-го по 2018-й спеціаліст був виконавчим директором Карпат та асистентом головного тренера.
  • Останнім місцем роботи Даріо Друді була Альмерія, де він з 2019 по 2023 рр. працював спортивним директором.