«Трубін був приголомшений»: в Португалії винесли вердикт українському воротарю за матч Спортінг – Бенфіка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2026
3 голоси
«Трубін був приголомшений»: в Португалії винесли вердикт українському воротарю за матч Спортінг – Бенфіка
Анатолій Трубін. Фото: Google
Журналісти з провідного спортивного видання Португалії А Вola залишилися незадоволеними діями українського воротаря Бенфіки Анатолія Трубіна у лісабонському дербі проти Спортінга (1:2).

У поєдинку 28-го туру Прімейра-ліги Бенфіка у лісабонському дербі з мінімальним рахунком програла Спортінгу (1:2). Український воротар «орлів» Анатолій Трубін свою команду не виручив, за що отримав одну з найгірших оцінок та не дуже добру пресу на свою адресу.

Sport-express.ua погортав сторінки португальських спортивних ЗМІ, виокремивши допис провідного порталу.

A Вola – 4/10

«Як і всі інші, Трубін був приголомшений голом Спортинга на першій хвилині, але це не знімає з нього відповідальності: він дуже погано підійшов до передачі і половинчастим підкатом не тільки не зміг винести м'яч з небезпечної зони, але й віддав його в ноги Катаму для тріумфального удару лева. До кінця гри йому не вистачило сейвів, щоб збалансувати свій показник».

Після 28-ми турів Бенфіка має в активі 67 очок та займає другий щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відставання від Спортінга складає чотири пункти, але у одвічних ворогів «орлів» є ще гри у запасі.

  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Морейренсе. Поєдинок заплановано на 14 квітня. Початок гри на «Да Луш» о 22:30 за київським часом.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 41 поєдинку: 39 пропущених голів, 16 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.