Трубін пропустив на останніх хвилинах: Бенфіка програла Спортінгу і практично втратила шанси на чемпіонство

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
590
3 голоси
Трубін пропустив на останніх хвилинах: Бенфіка програла Спортінгу і практично втратила шанси на чемпіонство
Анатолій Трубін. Фото: Google
У матчі 28-го туру елітного чемпіонату Португалії Бенфіка у лісабонському дербі на виїзді поступилася Спортінгу (1:2). Український воротар «орлів» Анатолій Трубін відіграв увесь поєдинок.

Друге за п’ять днів лісабонське дербі знову завершилося для Бенфіки не на її користь. На початку тижня команда Рогера Шмідта розписала нічию зі Спортінгом (2:2) та вилетіла з Кубка Португалії на стадії 1/2 фіналу й от – поразка у Прімейра-лізі. 

Героєм гри став мозамбіцький нападник «левів» Гені Катамо, який двічі засмутив Анатолія Трубіна: на першій та першій доданій до основного часу гри голами.

Португалія. Прімейра-ліга

27-й тур

Спортінг –  Бенфіка 2:1 (1:1)

Голи: Катамо, 1, 90+1 –  Ба, 45+3.

  • Після 28-ми турів Бенфіка має в активі 67 очок та займає другий щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відставання від Спортінга складає чотири пункти, але у одвічних ворогів «орлів» є ще гри у запасі.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Морейренсе. Поєдинок заплановано на 14 квітня. Початок гри на «Да Луш» о 22:30 за київським часом.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 41 поєдинку: 39 пропущених голів, 16 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.