«Гравці припускаються дитячих помилок»: Маркевич прокоментував гру Карпат у весняній частині сезону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
273
0 голосів
«Гравці припускаються дитячих помилок»: Маркевич прокоментував гру Карпат у весняній частині сезону
Мирон Маркевич. Фото: Карпати
Карпати вдома обіграли ФСК Маріуполь (3:1) у рамках третього туру чемпіонської групи Першої ліги – Мирон Маркевич прокоментував гру

У суботу, 6 квітня, Карпати на своєму полі обіграли Маріуполь із рахунком 3:1 у матчі третього туру чемпіонської групи Першої ліги.

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич прокоментував вольову перемогу своєї команд:

«Ми ніяк не можемо позбавитися від переживання за результат. Що ми не робили б, як їх не налаштовували б… Прагнемо, щоб вони забули про результат, а думали тільки про хорошу гру. На жаль, наразі не виходить.

Моментами було доволі непогано, але я хочу бачити більш солідний футбол, адже ми робимо багато помилок у простих ситуаціях. На тренуваннях наче все добре, а тільки виходять на гру і припускаються дитячих помилок».

Наставник львівської команди натякнув на нові трансфери у літнє трансферне вікно:

«Те, що ми здобули дев’ять очок у трьох матчах – це добре. Однак гравці не можуть позбутися надмірної відповідальності за результат, а просто думати, як грати. Ми забили хороші м’ячі. Я не кажу, що ми в кожній атаці маємо забивати, але такі невимушені помилки робити не варто.

Я поки не задоволений якістю гри. У цьому плані треба додавати і вже шукати виконавців», – заявив Маркевич в коментарі для клубної пресслужби.

  • Карпати посідають першу сходинку в турнірній таблиці Першої ліги, маючи в активі 54 очки.
  • У наступному турі 12 квітня підопічні Мирона Маркевича у виїзному матчі гратимуть проти Лівого берега.