Суперкомп’ютер вивів підсумкову турнірну таблицю чемпіонату Португалії: де фінішують Трубін і інші українці

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1022
3 голоси
Суперкомп’ютер вивів підсумкову турнірну таблицю чемпіонату Португалії: де фінішують Трубін і інші українці
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Відомий статистичний портал Opta за допомогою суперкомп'ютера визначив шанси Бенфіки українського голкіпера Анатолія Трубіна на чемпіонський титул в Португалії.

У суботу, 6 квітня, Бенфіка в гостях зіграє проти сусідів по Лісабону – Спортінга – у центральному поєдинку в рамках 28-го туру португальської першості.

У випадку поразки команда Анатолія Трубіна буде відставати від підопічних Рубена Аморіма на чотири очки при тому, що зіграла на поєдинок більше.

Однак якщо колектив очолюваний Рогером Шмідтом зможе тріумфувати, то стане першим у таблиці з матчем в запасі для Спортінга.

Портал Opta напередодні 28-го туру скористався своїм суперкомп'ютером та вивів підсумкову турнірну таблицю чемпіонату Португалії.

Фінальна таблиця чемпіонату Португалії за версією суперкомп'ютера

Окрім Трубіна в чемпіонаті Португалії серед українців виступають захисники Богдан Мілованов (Арока) та Орест Лебеденко (Візела).

Таким чином, команда Трубіна з ймовірністю 72% стане другою. Арока має 72.3% на те, щоб посісти сьоме місце, а Візела скоріш за все (32.9%) буде 17-ю, що означає виліт.

  • Зазначимо, що Трубін в цьому сезоні провів 41 матч за Бенфіку в усіх турнірах та пропустив 39 голів (16 «сухих» зустрічей);
  • Мілованов за 22 матчі у складі Ароки не відзначався результативними діями;
  • Лебеденко у 20 поєдинках за Візелу забив один гол та оформив один асист;
  • Матч Бенфікою та Спортінгом розпочнеться о 22:30 за київським часом.