«Трубін міг змерзнути»: в Португалії оцінили гру воротаря у матчі Бенфіки проти аутсайдера чемпіонату

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
172
1 голос
«Трубін міг змерзнути»: в Португалії оцінили гру воротаря у матчі Бенфіки проти аутсайдера чемпіонату
Анатолій Трубін. Фото: Google
Вчора, 29 березня, Бенфіка з Анатолієм Трубіним у складі мінімально обіграла Шавіш в рамках чемпіонату Португалії. Місце преса оцінила гру українця.

У п’ятницю, 29 березня, в рамках 27-го туру Прімейра-ліги Португалії лісабонська Бенфіка вдома переграла аутсайдера першості Шавіш (1:0) та повернулася на перше місце у турнірній таблиці.

Анатолій Трубін відіграв увесь поєдинок та залишив свої ворота у недоторканності.

Португальська преса оцінила виступ нашого співвітчизника, відзначивши, що суперник майже не створював проблем воротарю.

A Bola – 5/10

У матчі, що проходив під проливним дощем і холодом, проти команди, яка згадала про атаку лише наприкінці, Трубін міг змерзнути. Кожне наближення до воріт Бенфіки було випробуванням на концентрацію. Він вступив у гру лише одного разу, коли вони впіймав легкий верховий м'яч.

  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 40 поєдинках: 37 пропущених голів, 15 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.  
  • Після 27-ми турів Бенфіка має в активі 67 очок та займає перший щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відрив від Спортінга складає два пункти, але у «левів» є дві гри у запасі.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Спортінг. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок лісабонського на «Да Луш» о 22:30 за київським часом.