Трубін зіграв у матчі з двома незабитими пенальті: Бенфіка ледве обіграла останню команду чемпіонату Португалії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
329
1 голос
Трубін зіграв у матчі з двома незабитими пенальті: Бенфіка ледве обіграла останню команду чемпіонату Португалії
Анатолій Трубін. Фото: Google
У поєдинку 27-го туру Прімейра-ліги Португалії лісабонська Бенфіка вдома переграла аутсайдера першості Шавіш (1:0) та повернулася на перший щабель у чемпіонських перегонах. Український воротар «орлів» Анатолій Трубін відіграв «на нуль».

Очікували на погром, натомість ледь не сталося максимально гучної сенсації. Бенфіка, яка веде відчайдушну боротьбу за золото Прімейра-ліги зі Спортингом, ледве переграла головного аутсайдера першості Шафіш.

Хоча, варто зауважити, що «орлам» у цій грі тотально не щастило: Анхель Ді Марія в першому, а Артур Кабрал в другому таймі не реалізували пенальті! 

Однак, закляття з воріт Шавіша все ж вдалося зняти Жуану Невесу, який засмутив Уго Соузу на 68-й хвилині гри.

Щодо Анатолія Трубіна, то він у звітному поєдинку міг замерзнути, але клімат у Португалії більш теплий ніж в Україні, тож обійшлося. За всі 90 з плюсом хвилин гравці Шавіша так і не спромоглися бодай раз влучити у ствір воріт, які боронив українець.

Португалія. Прімейра-ліга

27-й тур

Бенфіка – Шавіш 1:0 (0:0)

Голи: Невес, 68.

  • Після 27-ми турів Бенфіка має в активі 67 очок та займає перший щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відрив від Спортінга складає два пункти, але у «левів» є дві гри у запасі.
  • Шавіш з 19-ма заліковими балами посідає останній, 18 рядок.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Спортінг. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок лісабонського на «Да Луш» о 22:30 за київським часом.
  • Шавіш у турі номер 28 вдома прийматиме Портімоненсе. Матч відбудеться 7 квітня і розпочнеться о 17:30.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 40 поєдинках: 37 пропущених голів, 15 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.