Трубін провів «сухий» матч за Бенфіку після повернення зі збірної України: аналітики оцінили гру воротаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
340
1 голос
Трубін провів «сухий» матч за Бенфіку після повернення зі збірної України: аналітики оцінили гру воротаря
Анатолій Трубін. Фото: Google
У матчі 27-го туру елітного чемпіонату Португалії Бенфіка вдома з мінімальним рахунком обіграла Шавіш (1:0). Український воротар «орлів» Анатолій Трубін відіграв «сухий» поєдинок.

Український голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін відстояв «на нуль» у поєдинку 27-го туру чемпіонату Португалії проти Шавіша (1:0). 

Провідний аналітично-статистичний портал Sofascore за гру проти аутсайдера Прімейра-ліги виставив українцю оцнку в – 6,7 бала (середній бал 7,34).

Низька оцінка українця пояснюється насамперед тим, що за увесь матч Шавеш не завдав жодного удару в площину воріт Бенфіки.

На рахунку Трубіна 18 дотиків до м’яча, 12 точних передач з 15 (80%) та одна виграна верхова дуель.

  • Після 27-ми турів Бенфіка має в активі 67 очок та займає перший щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відрив від Спортінга складає два пункти, але у одвічних ворогів «орлів» є дві гри у запасі.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме саме Спортінг. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок лісабонського на «Да Луш» о 22:30 за київським часом.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 40 поєдинках: 37 пропущених голів, 16 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.