«Ви хоч знаєте, чия це команда?»: Павелко погрожував українському клубу після перемоги над Кривбасом – деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
160
1 голос
«Ви хоч знаєте, чия це команда?»: Павелко погрожував українському клубу після перемоги над Кривбасом – деталі
Андрій Павелко. Фото: Google
Колишній президент ФК Перемога з Дніпра Феміс Сагіров, який нині займається футбольними справами на Кіпрі, де володіє клубом Героскіпу, розповів, як йому погрожував експрезидент УАФ Андрій Павелко.

Феміс Сагіров розповів дуже цікаву історію з минулого. Виявляється, одіозний колишній президент УАФ Андрій Павелко, якого лише нещодавно випустили з-за грат, не гребував зловживати своїм колишній службовим становищем і у спілкуванні зі своїми колегами.

«Перемога у Другій лізі обіграла вдома Кривбас – 1:0. Це була наша дебютна перемога та перший забитий м’яч у профі. Після гри мені зателефонував Павелко. Я думав, хоче привітати нас із перемогою, а він в трубку кричати почав: «Що ви витворяєте? Ви хоч знаєте, чия це команда?».

Напевно, натякав, що президентська Погрожував  санкціями, Я був у шоці», –  розповів Сагіров в інтерв'ю «Українському футболу».

  • ФК Перемога дебютувала у Другій лізі у сезоні-2020/2021, років посівши дев’яте місце.
  • У сезоні 2021/22 клуб здобув путівку у Першу лігу, але тимчасово припинив виступи на професійному рівні після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.
  • Андрій Павелко знаходився під слідством з листопада 2022 року по справі про розкрадання коштів на побудові заводу з виготовлення штучних полів. З червня того ж року чиновник перебував у застінках СІЗО.
  • Починаючи з лютого 2023 року, Павелко був відсторонений від своєї посади на час слідства.
  • 25 січня 2024 року пройшли вибори нового голови УАФ, яким став легендарний динамівцеь, кум Павелка Андрій Шевченко.