«В УАФ вже видно позитивні зміни»: український власник кіпрського клубу – про Шевченка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
72
2 голоси
«В УАФ вже видно позитивні зміни»: український власник кіпрського клубу – про Шевченка
Андрій Шевченко. Фото: Google
Український бізнесмен та власник кіпрської Пейї 2014 Феміс Сагіров прокоментував зміни в керівництві Української асоціації футболу та призначення Андрія Шевченка очільником організації.

Український бізнесмен Феміс Сагіров ексклюзивно для «УФ» поділився враженнями щодо роботи Української асоціації футболу після призначення Андрія Шевченка очільником організації:

«В УАФ вже видно позитивні зміни. Шевченко почав із правильних речей: скоротив кількість заступників, проводить аудит за всі роки, в усіх збірних нарешті тренерські штаби дуже сильні, викликаються найсильніші футболісти в усіх вікових категоріях. Це не може не радувати. Нарешті в Україні футболом почали керувати футбольні люди.

Ми одразу побачили результати правління Шевченка. Збірні України U-17, U-19 та головна команда вийшли на Євро. Команда U-21 має шість перемог із шести в своїй групі. Молодіжна збірна під керівництвом Ротаня кваліфікувалася на Олімпіаду. Вітаю усіх вболівальників з чудовими досягненнями наших команд у цей складний для країни час».

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.