«Ментально, він готовий»: тренер збірної України U-19 оцінив перспективи форварда Динамо Пономаренка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
85
1 голос
«Ментально, він готовий»: тренер збірної України U-19 оцінив перспективи форварда Динамо Пономаренка
Матвій Пономаренко. Фото: Google
Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів про враження від гри молодого форварда київського Динамо Матвія Пономаренка.

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» поділився думками щодо гри форварда київського Динамо Матвія Пономаренка:

«Чи дозрів він до виступів за основу Динамо? Мені сказати важко. Треба хоча б три-п’ять матчів Пономаренку зіграти за дорослу команду, щоб це зрозуміти. Ментально, він готовий. Та однієї психології замало. Потрібно, щоб Матвій був готовий і фізично, бо виступи в УПЛ і молодіжній першості за інтенсивністю навантажень – це різні турнірі.

Як тільки Шовковський зрозуміє, що Пономаренко дійсно готовий, він дасть йому шанс у Динамо. Забити п’ять голів за три гри збірної – безумовно, відмінний показник. Однак варто говорити про хорошу командну гру, де не особливо хотілося б когось виділяти персонально».

  • Нагадаємо, що збірна України вперше за шість років зіграє на Євро (U-19) – команда Дмитра Михайленка набрала максимум очок у групі.
  • Молодіжний чемпіонат Європи пройде з 15 по 28 липня 2024 року в Північній Ірландії та стане частиною відбору на чемпіонат світу U-20 2025 року.
  • У Динамо наразі 38 балів, які дозволяють посідати четверте місце у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному матчі чемпіонату України київський клуб зіграє на виїзді проти Ворскли. Гру заплановано на 31 березня. Початок о 15:30.
  • У нинішньому сезоні за основну команду киян Матвій Пономаренко провів лише одну гру: без результативних дій.