«Він не є професіоналом»: Михайличенко прокоментував вирок суду для колишнього гравця Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
138
2 голоси
«Він не є професіоналом»: Михайличенко прокоментував вирок суду для колишнього гравця Динамо
Жерсон Родрігес. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Олексій Михайличенко поділився думками щодо вироку суду Люксембургу у вигляді 18 місяців умовно для нападника киян Жерсона Родрігеса.

Вінгер братиславського Слована Жерсон Родрігес, контракт якого належить Динамо, отримав покарання за домашнє насильство проти одразу декількох людей.

Олексій Михайличенко в ексклюзивному коментарі «УФ» відреагував на новину:

«Жерсона засудили? Не здивований. Він талановитий гравець, але не професіонал. Все, що можу про нього сказати. Десь його шкода, що так сталося, але... Це ж не вперше. Він там мав якісь проблеми зі своєю дівчиною-українкою».

Колишній головний тренер Динамо розповів, чому Жерсона Родрігеса вигнали з київської команди:

«Попросив відправити його в оренду керівництво клубу я, бо як можна розраховувати на гравця, який не товаришує з дисципліною і не є професіоналом? Він же в будь-який момент може підставити».

  • Жерсон Родрігес неодноразово мав проблеми з дисципліною. В березні 2022 року його відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди.
  • Нападник підписав контракт з Динамо влітку 2019 року. З киянами Родрігес став чемпіоном УПЛ, а також володарем Кубка та Суперкубка України. 
  • Загалом за Динамо Жерсон провів 53 поєдинки: дев'ять голів, чотири результативні передачі.
  • Останні два сезони гравець провів у оренді, виступаючи за французький Труа, Еюпспор та Сівасспор з Туреччини та клуб Аль-Вехда з Саудівської Аравії.
  • Жерсон Родрігес наразі виступає за Слован, де провів вісім поєдинків: п’ять голів та один асист.