«Прочитав мої дії повністю»: хавбек Ісландії розкрив ім’я гравця збірної України, який завадив йому забити

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
67
1 голос
«Прочитав мої дії повністю»: хавбек Ісландії розкрив ім’я гравця збірної України, який завадив йому забити
Андрій Лунін. Фото: Google
Півзахисник національної збірної Ісландії Йон Дагур Торстейнссон прокоментував результат гри за право виходу до фінальної частини Євро-2024 проти команди України (1:2), відзначивши чудову гру воротаря синьо-жовтих Андрія Луніна.

Йон Дагур Торстейнссон високо оцінив гру воротаря збірної України Андрія Луніна у матчі фінальної кваліфікації відбору на Євро-2024, де Ісландія передуючи в рахунку не зуміла його втримати та програла (1:2).

«Це найбільш болюча поразка у моїй кар'єрі. Перший гол, здавалося, багато чого змінив. Ми залишалися у грі і після того, як українці зрівняли рахунок, але, коли вони забили вдруге – це все змінило.

Я переглядав моменти матчу. Андрій Лунін прочитав мої дії повністю», – розповів Торстейнссон в коментарі порталу Visir.is.

▶️  Відео всіх голів у матчі Україна – Ісландія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Збірна Ісландії лише одного разу грала на Євро. Було це у 2016 році. Тоді вікінги дійшли до 1/4 фіналу, де програли Франції (2:5).

  • Цьогорічний чемпіонат Європи відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками України по квартету Е на Євро-2024 будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.