Шевченко звернувся до збірної України після перемоги над Ісландією і виходу на Євро – заява голови УАФ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1137
2 голоси
Шевченко звернувся до збірної України після перемоги над Ісландією і виходу на Євро – заява голови УАФ
Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної збірної України і чинний президент УАФ Андрій Шевченко привітав гравців синьо-жовтої дружини Сергія Реброва з виходом на Євро-2024, відзначивши загальнонаціональну гордість від перемоги над Ісландією (2:1).

Андрій Шевченко, який спостерігав за грою фінальної кваліфікації на Євро-2024 між Україною та Ісландією (2:1) з трибуни стадіону у Вроцлаві, одразу по завершенню матчу спустився до роздягальні синьо-жовтих, привітав кожного гравця та всіх представників тренерського штабу Сергія Реброва і подякував за звитягу.

«Всі дуже чекали цього моменту. Я знаю, що всі у вас вірять. Я отримав тисячу повідомлень підтримки від людей, в тому числі від тих, які зараз на першій лінії захищають нашу країну. Ви дали їм невеличкий шматочок щастя. Тому я дуже дякую вам за це. Ви молодці», – сказав Шевченко в ефірі «Суспільного».

  • Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками збірної України по квартету Е на чемпіонаті Європи будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.