«Не завжди все вирішує швидкість»: Зінченко чи Шапаренко – Ващук розповів, хто повинен грати проти Ісландії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
99
0 голосів
«Не завжди все вирішує швидкість»: Зінченко чи Шапаренко – Ващук розповів, хто повинен грати проти Ісландії
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Колишній захисник національної збірної України Владислав Ващук розповів, чи варто випускати Олександра Зінченка у стартовому складі на гру проти Ісландії.

Колишній захисник національної збірної України Владислав Ващук в ексклюзивному інтерв'ю «УФ» поділився думками щодо стартового складу національної команди на гру з Ісландією в рамках відбору до Євро-2024:

«Нижче свого рівня Зінченко у Боснії не зіграв, не погоджуюсь з критикою на його адресу. Хоча інколи й були певні ігрові непорозуміння між Олександром та його партнерами. Однак навіть Зінченко після травми, з його досвідом, принесе більше користі України за свіжіших його партнерів по збірній. За Шапаренка, наприклад. Зінченко може повести за собою партнерів, завести команду.

Саме такі гравці відіграють велику роль у важливих матчах, коли не завжди все вирішує швидкість чи індивідуальна майстерність, а на перший план виходить психологія. Ментально Зінченко сильний гравець. В нього є психологія переможця».

Нагадаємо, що у фіналі стикових матчів Україна сьогодні о 21:45 зіграє проти Ісландії. Матч відбудеться у польському Вроцлаві на Міському стадіоні

Зазначимо, що якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

  • Україна – Ісландія: де і коли дивитися фінальний матч команди Реброва за вихід на Євро-2024.
  • Владислав Ващук грав за Динамо з 1993 по 2003 та з 2005 по 2008 рік: 357 матчів, 15 голів та один асист.
  • За збірну України ексфутболіст провів 63 гри та разом з командою дійшов до чвертьфіналу чемпіонаті світу 2006 у Німеччині.
  • Владислав з 18 травня 2023 року служить в ЗСУ на посаді санітара відділення збору та евакуації поранених.