Яремчук чи Довбик: Мілевський назвав форварда збірної України, який йому більше імпонує

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
4313
8 голосів
Яремчук чи Довбик: Мілевський назвав форварда збірної України, який йому більше імпонує
Довбик, Яремчук, Мілевський. Колаж: Sport-express.ua
Колишній пападник Динамо Артем Мілевський в ексклюзивному коментарі для Sport-express.ua поділився своїми думками щодо того, хто з двох нападників збірної України, Артем Довбик чи Роман Яремчук, розпочнуть матч плей-оф до Євро-2024 проти Ісландії зі старту.

Редактор сайту Sport-express.ua Андрій Піскун поспілкувався з Артемом Мілевським під час його прямого ефіру в Telegram TIMI 10.

– Артем, проти Боснії Довбик грав в основі, але Яремчук, який вийшов на заміну, оформив гол+асист. Як думаєте, кого з нападників Ребров випустить у старті на Ісландію?

– Хороше запитання. Я про це два дні думаю. Найімовірніше, почне Довбик, але я б хотів, щоб Україна зіграла у два нападники і вони обидва зіграли з перших хвилин. Але навряд чи Сергій Станіславович (Ребров) у такій важливій грі буде ризикувати з перших хвилин. 

Сподіваюся, що у Роми Яремчука буде більше часу, ніж у грі з Боснією. Завдяки йому життя триває і наші гратимуть у фінальному матчі відбору за вихід на Євро. Добре, що за 10 хвилин він усе встиг зробити, але хочеться його бачити більше. 

– А хто особисто вам імпонує більше, як форвард: Яремчук чи Довбик?

– Мені Рома давним давно подобається. Так, у Валенсії він не відразу почав. Пам'ятаю, в жовтні або листопаді я йому писав: «Давай. Усе в тебе вийде». Я його ще пам'ятаю малим. Коли я був у Динамо-2, то Яремчук тільки починав. 

Я в ньому відразу побачив задатки. У нас із ним схожий стиль. Я дуже радий за нього – що він все частіше грає в старті Валенсії, забив Реалу. Я не здивований, що він практично самотужки витягнув гру з Боснією. Слава богу, що у нас є такі нападники.

***

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Нагадаємо, що у півфіналі відбору на Євро Україна переграла Боснію (2:1), а Ісландія розгромила Ізраїль – 4:1.