«При ньому гімн Ліги чемпіонів буде звучати на «Дніпро-Арені»: Береза назвав «головного двигуна» Дніпра-1

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
868
0 голосів
«При ньому гімн Ліги чемпіонів буде звучати на «Дніпро-Арені»: Береза назвав «головного двигуна» Дніпра-1
Юрій Береза. Фото: Google
Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза розповів, хто відповідальний за трансфер Артема Довбика до Жирони та допоможе зіграти команді у Лізі чемпіонів.

Юрій Береза поспілкувався з «Українським футболом» та запевнив, що перехід Артема Довбика до Жирони став можливим тільки завдяки виконуючому директору Дніпра-1 Андрію Русолу.

«Звичайно, завдяки Русолу. Я його можу звинувачувати в багатьох моментах, але Андрій Анатолійович – головний двигун Дніпра-1, а не Красніков, Береза чи Коломойський, як деякі придумують. Слава Богу, в нашій команді є Русол».

Також почесний президент клуба впевнений, що Русол допоможе команді пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів.

«Це один із найкращих футбольних функціонерів України з великим майбутнім. Він розумна і сильна людина. Русол – абсолютний патріот дніпровського футболу. З ним у нас велике майбутнє і при ньому гімн Ліги чемпіонів буде звучати на «Дніпро-Арені», — сказав Береза. 

Нагадаємо, що у минулому чемпіонаті України Дніпро-1 фінішував на другому місці і отримав право взяти участь у кваліфікації Ліги чемпіонів.

  • Перша спроба пробитися до групового турніру ЛЧ виявилася провальною – поразка за сумою двох матчів від Панатінаїкоса (1:3 та 2:2).
  • Довбик перейшов до Жирони за 7.75 мільйони євро та у шести матчах за каталонську команду встиг забити один гол.