«Це найкраща зброя команди Реброва»: Джеко прокоментував поразку Боснії і Герцеговини від збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
11092
4 голоси
«Це найкраща зброя команди Реброва»: Джеко прокоментував поразку Боснії і Герцеговини від збірної України
Едін Джеко. Фото: Google
Збірна України із рахунком 2:1 перемогла Боснію і Герцеговину у півфінальному поєдинку плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 – Едін Джеко прокоментував результат гри.

У півфінальному матчі плей-оф кваліфікації на Євро-2024 Боснія та Герцеговина приймала національну команду України. Поєдинок закінчився перемогою «синьо-жовтих» із рахунком 2:1.

Капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко прокоментував поразку від України:

«Сумно, що ми пропустили гол після контратаки. Це їхня головна зброя, і нам вдавалося стримувати їх у цьому елементі гри. Нічого погано на адресу нашої команди не скажеш. У мене дійсно немає слів. Ми зробили все можливе. Ми зіграли, мабуть, один із найкращих своїх матчів. За останні два роки це одна з найкращих наших ігор у тактичному сенсі.

Можливо, свою роль зіграли травми наших футболістів, які вони отримали по ходу матчу. У нас багато молодих гравців, у цих хлопців є майбутнє. Якщо вони продовжать у тому ж дусі, зможуть досягти набагато більшого», – заявив Джеко в коментарі для BHRT.

  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка у паралельному матчі в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.