«Кожний зробив все можливе від себе»: український легіонер Боруссії прокоментував перемогу над Північною Македонією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
134
0 голосів
«Кожний зробив все можливе від себе»: український легіонер Боруссії прокоментував перемогу над Північною Македонією
Данило Кревсун. Фото: Google
У матчі першого туру другого кваліфікаційного етапу до Євро-2024 збірна України до 19 років обіграла однолітків з Північної Македонії – Данило Кревсун прокоментував результат поєдинку.

Сьогодні, 20 березня, стартував другий етап кваліфікації на Євро-2024, в якому збірна Україна U-19 провела свій перший поєдинок в рамках цього турніру проти Північної Македонії.

Після матчу автор переможного голу Данило Кревсун прокоментував результат матч:

«Я вважаю, що команда провела дуже гарну гру, кожний зробив все можливе від себе на футбольному полі, сьогодні можемо ще радіти, але з завтрашнього дня ми повинні за це забути, бо справа в нас ще не зроблена, наша ціль вийти з цієї групи.

Я дуже радий, що вдалося забити та допомогти команді перемогти в цій грі, але наша справа ще не дороблена, то вже будем готуватись до наступної гри», – сказав Кревсун в коментарі для Tribuna.

Зазначимо, що наступний поєдинок команда Михайленка проведе із збірною Латвії (23.03), а потім із Швейцарією (26.03).

  • Матчі еліт-раунду відбору проходять з 18 по 26 березня 2024 року. Для виходу на чемпіонат Європи потрібно виграти свою групу.
  • Євро-2024 (U-19) пройде з 15 по 28 липня 2024 року в Північній Ірландії та стане частиною відбору на чемпіонат світу U-20 2025 року.
  • 18-річний Данило Кревсун є вихованцем академії донецького Шахтаря.
  • Хлопець перейшов до дортмундської Боруссії у вересні 2022 року.
  • В поточному сезоні українець за команду «бджіл» до 19 років провів 27 матчів у всіх турнірах: сім голів та п'ять результативних передач.