«Не розумію, чим він заслужив виклик у збірну»: український тренер знайшов зайвого у заявці Реброва на Боснію

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5061
2 голоси
 «Не розумію, чим він заслужив виклик у збірну»: український тренер знайшов зайвого у заявці Реброва на Боснію
Максим Таловеров. Фото: УАФ
Колишній головний тренер сімферопольської Таврії та низки вітчизняних клубів Олег Федорчук вважає, що центральний захисник австрійського ЛАСКа Максим Таловеров поки не доріс до рівня національної збірної України.

Олег Федорчук, аналізуючи список гравців національної збірної України, котрих під синьо-жовті знамена викликав тренер нашої головної команди країни Сергій Ребров, не зрозумів, що там робить прізвище Максима Таловерова.

«Проти Італії Сваток був одним із найкращих гравців нашої збірної. Не можна після такої гри не запрошувати футболіста. Якби не травма, Ребров би його точно викликав. Найімовірніше, замість Таловерова.  Я взагалі не розумію, чим Таловеров заслужив виклик у збірну. Ну і що, що він основний у ЛАСКу?

Також не варто скидати з рахунків Ракицького. Якщо буде форс-мажор, то Ярослав у збірній точно не буде зайвим», –  розповів Федорчук в інтерв'ю «Українському футболу». 

  • У поєдинку 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Україна обіграла Боснію та Герцеговину (2:1). Таловеров дебютував, вийшовши на заміну на 92-й хвилині.
  • Далі синьо-жовті зустрінуться з Ісландією. Фінальний поєдинок відбудеться 26 березня в польському Вроцлаві.