Мілевський повернувся у футбол: у якому матчі зіграв ексфорвард Динамо – фото події

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
177
1 голос
Мілевський повернувся у футбол: у якому матчі зіграв ексфорвард Динамо – фото події
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо та Артем Мілевський зіграв у поєдинку напівпрофесійної ліги KSL, але навіть серед аматорів не зміг відзначитися результативними діями.

Артем Мілевський знову грає у футбол! І не з джойстиком від PSP в руках, а на справжньому футбольному полі. Днями, колишній голеадор-гульвіса взяв участь у поєдинку напівпрофесійної ліги KSL.

Артем зіграв за колектив з дуже цікавою назвою «Золотий резерв». Нова і, певно, тимчасова команда Мілевського  здобула перемогу з рахунком 3:1, але екснападник національної збірної результативними діями у грі не відзначився.

Останнім часом Артем Мілевський, який зажив собі слави гульвіси, веде тверезий спосіб життя та досить активно займається різною нефутбольною діяльністю: продає власний мерч (шапки), стрімить та рекламує різні товари.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.