«Хлопці розуміють, заради кого ми граємо»: Ребров розповів про мотивацію гравців збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
130
0 голосів
«Хлопці розуміють, заради кого ми граємо»: Ребров розповів про мотивацію гравців збірної України
Українські фанати. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями від гри проти Боснії і Герцеговини, а також розповів про мотивацію гравців.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, наскільки важливою є підтримка вболівальників для гравців національної команди:

«Подивимося, яким номером ми будемо грати. Ми зараз усі ігри граємо на виїзді. Я сподіваюся, скоро ми повернемося в Україну, тому що для нас дуже важлива підтримка вболівальників. Коли я ходив на ігри збірної – це завжди свято. Наші вболівальники дуже допомагають гравцям, але зараз ми більше, ніж два роки всі матчі граємо за межами України.

Ми звикли грати в такій атмосфері. Хлопці розуміють, заради кого ми граємо, заради кого ми працюємо, зараз немає великої різниці, де ми граємо», – сказав тренер збірної України в коментарі для УАФ.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.