Кривбас мчить у єврокубки, а Колос зазнає другої поразки поспіль: деталі матчу шостого туру УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
843
0 голосів
Кривбас мчить у єврокубки, а Колос зазнає другої поразки поспіль: деталі матчу шостого туру УПЛ
Колос - Кривбас. Фото: Google
У матчі шостого туру чемпіонату України Колос на своєму стадіоні приймав криворізький Кривбас. Поєдинок завершився перемогою підопічних Юрія Вернидуба з рахунком 2:0.

Сьогодні, 3 вересня відбувся черговий матч шостого туру УПЛ. Ковалівський Колос програв другий матч поспіль, натомість Кривбас продовжив свою серію без поразок до п'яти матчів.

У першому таймі глядачі побачили лише один забитий м'яч – гравець гостей Максим Задерака відкрив рахунок у матчі, реалізувавши свій момент після передачі Тимура Стецькова.

Друга половина зустрічі проходила під контролем криворіжців. Це вплинуло на нервовість гравців Колоса, які хотіли зрівняти рахунок, а натомість отримали дві жовті картки в перші 15 хвилин тайму.

На 68-й хвилині Андрій Понєдєльнік подвоїв рахунок – асистом відзначився Хрвоє Іліч. А вже під кінець зустрічі Максим Задерака оформив дубль та встановив остаточний рахунок на табло, ставши головним героєм матчу.

Колос – Кривбас – 0:3

Голи: Задерака, 14, 88, Понєдєльнік, 68

3 вересня. 17:00. Ковалівка. Стадіон «Колос»

  • Для криворізького клубу це п'ятий поєдинок поспіль без поразок, а підопічні Ярослава Вишняка не перемагають уже три гри поспіль в УПЛ.
  • Перемога дозволила Кривбасу вийти на третє місце у турнірній таблиці з 11 очками. У Колоса наразі вісім балів та сьоме місце.
  • У наступному турі чемпіонату України Кривбас зіграє у домашньому поєдинку проти Вереса. Гру заплановано на 17 вересня.
  • Колос того ж дня поміряється силами із Дніпром-1 на виїзді.