«Ми готові до поєдинку»: Забарний поділився очікуваннями від гри з Боснією і Герцеговиною

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
110
0 голосів
«Ми готові до поєдинку»: Забарний поділився очікуваннями від гри з Боснією і Герцеговиною
Ілля Забарний. Фото: УАФ
Захисник збірної України та англійського Борнмута Ілля Забарний поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини в рамках відбору до Євро-2024.

Ілля Забарний розповів про власні очікування від гри з Боснією і Герцеговиною в рамках 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Буде важлива гра, і ми налаштовуємося тільки на перемогу. Це розуміють усі хлопці, тож думаю, що все в нас буде добре. Вважаю, що ми готові до поєдинку. Ми відпрацьовуємо всі моменти – і стандарти в тому числі. Знаємо, що потрібно робити в таких ситуаціях. Добре, коли в мене є можливість підключитися й допомогти своїй команді.

Тут ми знаходимося в дуже гарних погодних умовах. Тут дуже гарні поля й готель. Є все для повноцінної підготовки, тож залишається тільки грати. Буду працювати, щоб голи були й у збірній», – сказав Ілля Забарний в коментарі для пресслужби УАФ.

  • Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 очок та займає 13-ту сходинку у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за клуб 33 поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.