«Треба готуватися й показати свою найкращу гру»: Зінченко – про поєдинок проти Боснії Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
119
0 голосів
«Треба готуватися й показати свою найкращу гру»: Зінченко – про поєдинок проти Боснії Герцеговини
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Півзахисник збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко поділився очікуваннями від поєдинку проти Боснії Герцеговини в рамках відбору до Євро-2024.

Олександр Зінченко розповів про власні очікування від гри з Боснією і Герцеговиною в рамках 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Я думаю, що нам не потрібно дивитися на рівень Боснії і Герцеговини, а треба готуватися самим і показати свою найкращу гру. Якщо ми будемо сконцентровані на собі, ми зможемо продемонструвати набагато більше, ніж очікують уболівальники.

Не потрібно дивитися на рівень суперника – треба готуватися й показати свою найкращу гру», – сказав Олександр Зінченко в коментарі для пресслужби УАФ.

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Англія та Італія посіли перші дві сходинки і пройшли на Євро-2024 року напряму. Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.
  • Боснія і Герцеговина у групі J фінішувала п'ятою з дев'ятьма заліковими пунктами в активі.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.