Нещерет розповів про особливу місію гравців молодіжки у збірній України: «Зробимо все, що у наших силах»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
116
1 голос
Нещерет розповів про особливу місію гравців молодіжки у збірній України: «Зробимо все, що у наших силах»
Руслан Нещерет. Фото: УАФ
Воротар Руслан Нещерет, який номінально є гравцем збірної України U-21, але був викликаний д національної команди, поділився враженнями від перебування у таборі колективу Сергія Реброва.

Руслан Нещерет відверто зізнався, що перебування у таборі національної збірної для нього є честю. Динамівець чудово розуміє, що це явище, тренування під орудою Сергія Реброва, тимчасове, але відповідальне.

«Приємно. До того треба йти, аби потрапити до національної збірної. Зробимо все, що у наших силах, аби підготувати хлопців до 1/2 фіналу (матч плей-оф до Євро-2024). Побажаємо їм лише перемог і будемо вірити у те, що вони вийдуть на Євро-2024.

Зараз якось зміна покоління йде. Дуже багато молодих футболістів прогресує. Я вважаю, що це дуже добре», –  розповів Нещерет в інтерв'ю пресслужбі УАФ. 

Нагадаємо, що молоді гравці перебуватимуть у таборі першої команди країни, допоки до нього поступово не приїдуть легіонери.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле» о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.