«Дніпро-1 упустив можливість заробити»: Фрідман назвав втрачену суму через невихід в групу Ліги конференцій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
678
0 голосів
«Дніпро-1 упустив можливість заробити»: Фрідман назвав втрачену суму через невихід в групу Ліги конференцій
Дніпро-1 - Спартак Трнава. Фото: СК Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів, скільки коштів втратив клуб через виліт в раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

Дінпро-1 втратив останній шанс вийти в груповий етап єврокубків, поступившись у раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій Спартак Трнава (1:1, 1:2).

Проте комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман заявив, що втрачена можливість заробити фінансові бонуси від УЄФА не змусить клуб переглядати контракти із футболістами.

«Ми не втратили в грошах. Ми просто упустили можливість їх заробити. Гроші, на які, загалом, розраховувала команда. А щоб переглядати контракти – це треба з усіма футболістами судитися. Цього не буде».  

Також функціонер зазначив, що клуб не буде штрафували футболістів за червоні картки, отримані у двоматчевому протистоянні зі Спартаком. Нагадаємо, дніпряни отримали чотири вилучення.

«Все це були ігрові ситуації. Ми нікого не наказували за ті картки. Вважаю, матеріальне покарання футболістів нікуди нас не приведе».

Наостанок Фрідман розповів, яку суму міг заробити Дінпро-1 за вихід до групового етапу Ліги конференцій.

«У Лізі конференцій, з урахуванням бонусів за перемоги, тощо, ‒ близько 5 мільйонів євро. Це я говорю на підставі досвіду минулої участі команди у подібному турнірі», – заявив функціонер в інтерв’ю сайту «Український футбол».

Нагадаємо що Дінпро-1 перед протистоянням зі Спартаком вилетів у кваліфікації Ліги чемпіонів та Ліги Європи:

  • В ЛЧ дніпряни поступилися Панатінаїкосу (1:3, 2:2) на стадії другого кваліфікаційного раунду;
  • В ЛЄ Дінпро-1 вилетів від Славії (0:3, 1:1) у третьому відбірковому раунді.