«У нас має бути конкурентоспроможна команда»: Ребров – про участь гравців Динамо та Шахтаря на Олімпіаді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
92
0 голосів
«У нас має бути конкурентоспроможна команда»: Ребров – про участь гравців Динамо та Шахтаря на Олімпіаді
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про плани щодо участі у складі національної команди U-23 на Олімпіаді гравців, які виступають за Динамо, Шахтар та закордонні клуби.

Сергій Ребров розповів, чи візьмуть участь в олімпійському турнірі гравці, які виступають за Динамо, Шахтар та закордонні клуби:

«Я взагалі вважаю, що ми усі повинні допомагати Ротаню, щоб у нього була конкурентоспроможна команда, що дуже важливо. Ми перший раз потрапили на Олімпіаду, у нас взагалі немає такого досвіду. Треба розмовляти з клубами, тренерами, керівниками, тому що для нас Олімпіада це дуже важливий турнір.

Для нас важливо, аби там була конкурентоздатна команда. Я впевнений, що ми спробуємо зробити усе можливе. І з іноземними клубами будемо розмовляти. Я вважаю, що і для них важливо, аби їхні гравці були представлені на такому форумі як Олімпіада», – сказав Ребров на пресконференції.

  • Молодіжна збірна України вперше в історії пробилась на Олімпіаду, де буде виступати під керівництвом головного тренера Олександрії Руслана Ротаня.
  • Олімпіада-2024 пройде з 26 липня по 11 серпня. На ній зіграють 16 футбольних збірних.
  • Жеребкування групового етапу Олімпіади пройде, у середу, 20 березня.