Шахтар в гостях розгромив Минай: В’юнник за тайм знищив команду Шарана

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
987
0 голосів
Шахтар в гостях розгромив Минай: В’юнник за тайм знищив команду Шарана
Минай - Шахтар. Фото: ФК Минай
У суботу, 2 вересня, відбувся матч Минай – Шахтар (1:4) в рамках шостого туру чемпіонату України. «Гірники» здобули четверту перемогу в сезоні.
  • Безвиграшна серія Миная в УПЛ досягла шести матчів;
  • Єгор Гунічев (Минай) забив перший гол у дебютному матчі за Минай. Він також став для нього прем’єрним у дорослій кар’єрі.

Шахтар здолав Минай в шостому турі УПЛ.

«Гірники» відкрили рахунок у матчі завдяки Миколі Матвієнку на 37-й хвилині. Він зреагував на рикошет м’яча від Едуарда Козіка після подачі до штрафного майданчика Миная зі стандарту та вразив ворота.

Подвоїв перевагу гостей Олексій Кащук на 60-й хвилині. Гравець розстріляв практично порожні ворота після прострілу від Богдана В’юнника.

Третій м’яч у ворота Миная забив Георгій Судаков на 66-й хвилині. Він вразив ворота з меж штрафного майданчика після передачі В’юнника.

На 72-й хвилині поєдинку Минай відповів голом Єгора Гунічєва. Він точним ударом головою замкнув пас Єгора Твердохліба. Для Гунічєва цей гол став першим у дорослій кар’єрі.

На 78-й хвилині Шахтар забив ще раз. Гол на рахунку В’юнника, який вдало зіграв на добиванні після сейву Олександра Бандури.

  • Таким чином, 4:1. Шахтар здобув перемогу та із 13 очками закріпився на першому місці турнірної таблиці УПЛ;
  • Минай із двома очками в активі залишається на останній сходинці.