«Чудовий виступ та хороший результат»: Артета прокоментував розгромну перемогу Арсенала над Шеффілдом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
112
0 голосів
«Чудовий виступ та хороший результат»: Артета прокоментував розгромну перемогу Арсенала над Шеффілдом
Мікель Артета. Фото: Google
Арсенал, за який виступає Олександр Зінченко, в гостях розгромив Шеффілд Юнайтед (6:0) у рамках 27-го туру чемпіонату Англії – Мікель Артета прокоментував перемогу своїх підопічних.

У матчі 27-го туру чемпіонату Англії Арсенал, за який виступає Олександр Зінченко, в гостях розгромив Шеффілд Юнайтед (6:0).

Головний тренер лондонського клубу Мікель Артета прокоментував впевнену перемогу свої підопічних:

«Чудовий виступ та хороший результат. Команда демонструє ознаки того, що хоче досягти більшого – це дуже позитивний момент. Ми грали проти дуже добре організованої команди, однак декілька разів зуміли здорово розкрити їхню оборону. Ми агресивно грали як з м’ячем, так і без м'яча.

Ми просто сподіваємося, що зможемо стати кращими, ніж були, та набрати більше очок, ніж минулого сезону. У нас зараз дуже хороша енергія. Коли перемагаєш – усе стає простіше, тож нам тепер потрібно зберегти динаміку», – сказав Артета на післяматчевій пресконференції.

  • Арсенал перебуває на третій позиції в турнірній таблиці АПЛ з 61 очком в активі. 
  • У наступному турі команда Мікеля Артети зіграє вдома проти Брентфорда Єгора Ярмолюка. Поєдинок заплановано на 9 березня. Початок гри о 19:30.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.